PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

En iyi yollayıcılar
TısTencıeS (55)
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Vote_lcapBinek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Voting_barBinek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Vote_rcap 
MillenColinN (46)
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Vote_lcapBinek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Voting_barBinek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Vote_rcap 
ZanaLh (27)
Favole (5)
furkan123445 (4)
SweetPumpkin (3)
AbsoluteVotka (3)
efes55 (3)
excreaty (3)
moopseet (3)

En son konular
» Tüm Class'lar için Rebirth Shell ve Chitin Set Patch
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptySalı Şub. 03, 2015 6:43 pm tarafından enderowc41

» Chitin>>Gryphon'a Çewirme PATCH !!!
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyPaz Ocak 18, 2015 11:03 am tarafından ilac58

»  KO-PANEL KURULUMU [RESİMLİ ANLATIM]
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyC.tesi Haz. 01, 2013 9:20 pm tarafından furkan123445

» SQL Kurulumu
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyC.tesi Haz. 01, 2013 9:19 pm tarafından furkan123445

» Turk Hacker !! Artık İstediğiniz Bir Ko-Panel'e Saldırı Yapabileceksiniz ! Denendi MillenColin FarKı
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyPtsi Nis. 22, 2013 12:43 pm tarafından baba67

» Cephe Gerisi
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyPtsi Nis. 01, 2013 11:02 pm tarafından yogurt18

» Bu oyunu gören var mı?
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyÇarş. Kas. 14, 2012 2:25 am tarafından yogurt18

» cengizhan2 hakkında...
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyC.tesi Ekim 27, 2012 12:34 am tarafından saditimiltonguz

» Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2
Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 EmptyPerş. Ekim 25, 2012 12:09 am tarafından enjoys

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0 adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0 adresi saklayın ve paylaşın

Anket

Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2

3 posters

Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Empty Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2

Mesaj tarafından isyankarerim Paz Mart 11, 2012 1:12 am

Selam ustalar. Bir çok kişinin burada oyunlarda iyi seviyelerde olduğunu duydum. Belki yeni çıkan Cengizhan2 oynayan vardır diye yazıyorum bunu.

Başlangıçta verilen bi tane at var. Yada tay diyelim. Bunu eğitip yetenek geliştiriyormuşuz.
O sayfayı gördüm ama öncelikler neler olmalı bir binek için.

Misal savaşçı bineği gibi yetiştirebilir miyim. Tepik atsın filan.

Ha bu arada oyun tamamen türkçe katılmak isteyen olursa oyun için nickim "erlikhan" pm atabilirsiniz.

isyankarerim
isyankarerim

Rep : 0

Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Empty Geri: Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2

Mesaj tarafından yüzpin Ptsi Ekim 22, 2012 6:50 pm

Ben de Cengiz Han 2 oynuyorum.
Oyunu forum sitesine bakıp net bir bilgi elde edebilirsin.
Seni arkadaş ekliyeyim birlikte oynarız.

yüzpin

Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2 Empty Geri: Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2

Mesaj tarafından enjoys Perş. Ekim 25, 2012 12:09 am

Gerçekten güzel bir MMORPG oyunu 'Cengizhan 2'.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Oyun içeriğinde;özellikle Türklere yer verilmesi başta olmak üzere,dans ederek tecrübe,saygınlık, prestij gibi puanların kazanılması,bineklerin çeşitli yeteneklerinin olması,usta-öğrenci ilişkisinin bulunması,evlilik sisteminin bulunması,otomatik saldırı sisteminin olması,meslek sisteminin olması oyuna ayrı güzellik ve heyecan katmakla birlikte alışılagelinmiş bir MMORPG oyun anlayışı dışına çıkılmış olması gerçekten güzel.

enjoys

- Similar topics