PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

En iyi yollayıcılar
TısTencıeS (55)
Bu oyunu gören var mı? Vote_lcapBu oyunu gören var mı? Voting_barBu oyunu gören var mı? Vote_rcap 
MillenColinN (46)
Bu oyunu gören var mı? Vote_lcapBu oyunu gören var mı? Voting_barBu oyunu gören var mı? Vote_rcap 
ZanaLh (27)
Favole (5)
furkan123445 (4)
SweetPumpkin (3)
AbsoluteVotka (3)
efes55 (3)
excreaty (3)
moopseet (3)

En son konular
» Tüm Class'lar için Rebirth Shell ve Chitin Set Patch
Bu oyunu gören var mı? EmptySalı Şub. 03, 2015 6:43 pm tarafından enderowc41

» Chitin>>Gryphon'a Çewirme PATCH !!!
Bu oyunu gören var mı? EmptyPaz Ocak 18, 2015 11:03 am tarafından ilac58

»  KO-PANEL KURULUMU [RESİMLİ ANLATIM]
Bu oyunu gören var mı? EmptyC.tesi Haz. 01, 2013 9:20 pm tarafından furkan123445

» SQL Kurulumu
Bu oyunu gören var mı? EmptyC.tesi Haz. 01, 2013 9:19 pm tarafından furkan123445

» Turk Hacker !! Artık İstediğiniz Bir Ko-Panel'e Saldırı Yapabileceksiniz ! Denendi MillenColin FarKı
Bu oyunu gören var mı? EmptyPtsi Nis. 22, 2013 12:43 pm tarafından baba67

» Cephe Gerisi
Bu oyunu gören var mı? EmptyPtsi Nis. 01, 2013 11:02 pm tarafından yogurt18

» Bu oyunu gören var mı?
Bu oyunu gören var mı? EmptyÇarş. Kas. 14, 2012 2:25 am tarafından yogurt18

» cengizhan2 hakkında...
Bu oyunu gören var mı? EmptyC.tesi Ekim 27, 2012 12:34 am tarafından saditimiltonguz

» Binek eğitme olayı nedir ? Cengizhan2
Bu oyunu gören var mı? EmptyPerş. Ekim 25, 2012 12:09 am tarafından enjoys

Sosyal yer imi

Sosyal yer imi reddit      

Sosyal bookmarking sitesinde PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0 adresi saklayın ve paylaşın

Sosyal bookmarking sitesinde PvPserver-pvp-knight-online-pvpip-pvpip0 adresi saklayın ve paylaşın

Anket

Bu oyunu gören var mı?

3 posters

Bu oyunu gören var mı? Empty Bu oyunu gören var mı?

Mesaj tarafından moopseet Paz Kas. 04, 2012 5:12 pm

Geçen arkadaşta gördüm bayağı yardırmış oynuyordu ne la bu dedim Mat dedi baktım tabi boş boş ha öyle mi dedim bozuntuya vermedim bilen eden var mı nasıl oynuycaz nerden bulcaz

moopseet

Rep : 0

Bu oyunu gören var mı? Empty Geri: Bu oyunu gören var mı?

Mesaj tarafından guaragama Salı Kas. 06, 2012 3:11 am

Benim kanka var sınıftan o oynuyordu akşamdan sabaha geç kalıyor zaten hep sorarım ben ona bi ara

guaragama

Mesaj tarafından moopseet Çarş. Kas. 07, 2012 9:24 pm

Buldum buldum tamam Tr serveri açılmış bugün girdim baya güzeldi kalabalık burdan indirebilrisniz. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

moopseet

Mesaj tarafından guaragama Ptsi Kas. 12, 2012 2:17 pm

arkadaşlar bende indirdim bu oyunu ama dns sorunu yüzünden giremiyorum çözen varsa yardım edebilir mi

guaragama

Mesaj tarafından moopseet Salı Kas. 13, 2012 5:00 pm

bende dns sorunu yüzünden giremiyordum şimdi çözüldü sorunsuz giriliyor

moopseet

Mesaj tarafından yogurt18 Çarş. Kas. 14, 2012 2:25 am

Ya harbiden şaşıyorum artık nasıl dalıp çıkıyorlar pazara eskiden imrendiğimiz her oyun türkçe artık Very Happy Şimdi mat online gelmiş bide fps konusunda eksiğimiz varmış gibi. Tamam şu yönü var, diğer oyunlara göre farklı modları cidden eğlenceli olmuş ama kapalı beta şu anda pek bişey yapmıyorlar bakalım açık betada nolacak ama ben denemeye kararlıyım kendimce ^^

yogurt18